Hvad er brugen af ​​gennemsigtige vakuumplastemballageposerï¼

2023-06-30

Der er en transparent plastemballagepose uden tryk, som bevarer plastfilmens originale farve og ikke kræver pladefremstilling, og som også er meget populær på markedet. Så hvad er brugen af ​​transparentvakuum plastemballage poser?

1. Velegnet til brug som indertaske

Den mest almindelige er risemballageposen. Det ydre lag af denne type emballagepose er en plastikemballagepose med udsøgte mønstre trykt på. Posen forbedrer også produktets emballagebeskyttelse.

 

2. Produkter, der skal vise varens udseende

For at vise dine produkters udseende på en mere omfattende måde og øge tiltrækningen til forbrugerne, kan du brugevakuum emballage poseralene. Et lille område af salgsargumentoplysninger vil blive trykt på emballageposerne, og den gennemsigtige farve bibeholdes på et stort område. Dette er den største egenskab ved denne type emballagepose.

 

3. Konservering af en lille mængde mad

Først og fremmest, fordi denne type gennemsigtigvakuum emballageposeer meget praktisk at købe, og forskellige modeller er relativt komplette, det kan bruges til at opbevare snacks i dagligdagen, og på grund af dets gennemsigtighed kan bevarelsen af ​​mad i emballageposen observeres visuelt.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy