Hvorfor skal lynlåstasker bestilles efter kvalitetsproducenter?

2023-07-03

Rundt om i verden er lynlåsposer meget udbredt til emballage i forskellige industrier og er blevet en af ​​de mest populære former for emballage på verdensmarkedet i dag.

Lynlåsposen kan bruges til at pakke mange typer varer, såsom: hjemmetekstil ydre emballage, duffelposer, opbevaringsposer, filposer, tøjposer, undertøjstasker, hardware elektroniske tasker, kosmetiktasker og lignende. Ved at justere råvareformlen og rationelt optimere produktionsprocessen, har Dongguan Bite Packaging med succes produceret lynlåsposerne med fordelene ved ingen pulver og nem åbning. Og lynlåsposen produceret af Bite Packaging ser ren ud uden nogen urenheder, ingen rynker, ingen pletter, glat, delikat og hård overflade, smukt printet, og lynlåsen er mere solid.

Derudover er lynlåstaskeprocessen i Bite Packaging mere avanceret, og kvaliteten kan fint kontrolleres for at imødekomme den højeffektive produktion. Lynlåstasken spiller en meget vigtig rolle i dagligdagen, og mængden er ekstrem stor. Men i bestillingsprocessen er der mange misforståelser. Her vil vi introducere nogle forkerte adfærd, der ofte opstår ved bestilling af lynlåstasker. Mange kunder har lynlåstasker, der har sådanne problemer. Tykkelsen af ​​materialet er ujævn, trykket er ikke tydeligt, detaljelinjerne er for ru, berøringshullerne er ude af designpositionen, lynlåshovedet er let at falde af, og der er en række åbenlyse problemer som f.eks. lugt. Vi kan dog ikke finde en passende leverandør, selvom kundeklagerne konstant skyldes kvaliteten af ​​emballagen, er der ikke noget at gøre.

 Ja, i lang tid har alle tænkt, at kvaliteten af ​​emballagen er uhåndgribelig og svær at måle. Det menes også, at alle emballagekvalitetsproblemer er forårsaget af frontlinjemedarbejdere, og kvalitet er et spørgsmål om kvalitetsafdelingen. Vi kan ikke finde en passende alternativ leverandør, så vi udsætter klagen og klager. Professionel fleksibel emballageproducent.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy